Nyt en dag på havet

Hos oss har du en ypperlig mulighet til å teste fiskelykken.


1 stk 2013 modeller Dolmøy 230 Fisker

Dolmøy 230 er en optimal og sikker fritidsbåt. Den er bygd med dobbelt skrog og innerliner, og har flytetanker styrbord, babord og foran. Den har også dobbel kjøl og framskip.

Båten er ideell for både sportsfiske og hobbyfiske da den har stor plass på dekk, og derfor legger forholdene til rette for en lang dag med stor fangst. Båten er utstyrt med en 60 HK utenbordsmotor, ekkolodd og kart-plotter. Redningsvester følger med.

  • Dagspris: NOK 2100 ,- inkl mva.
  • Maks antall personer om bord: 4

 

image
 


4 stk Smartliner 23 Fisher

Praktisk, rimelig og enkel - gir mye båt for pengene. For 5 personer. Fisher serien har sidestilt, lukket styrehus, som gjør det enkelt å bevege seg rundt på båten og gir plass til en som kan fiske også foran i båten. Dekket er ryddig og har god plass for alle typer aktiviteter, ikke bare fiske - men også dykking, jakt og transport. I tillegg er det god plass for bord og stoler. Båten er utstyrt med en 115 HK utenbordsmotor, ekkolodd og kart-plotter. Redningsvester følger med.

  • Dagspris: NOK 2400 ,- inkl mva.
  • Maks antall personer om bord: 5

 

Smartliner 23 Fisher
 

 

For å være sikker på at det er ledige båter kan det være lurt å forhåndsbestille, da dette er en populær aktivitet. Båtførerbevis er obligatorisk for personer som er født etter 1979 og som skal føre en båt med motor over 25 HK og/eller med en lengde større enn 8 meter.