Aktiviteter - Lofoten Rorbuer

MENY
Go to content
Aktiviteter

Lofoten kan tilby mange aktiviteter både sommer og vinterstid.
Her er et lite utvalg av hva du kan oppleve hos oss.
Sportsfiske i Lofoten
Vi har tilrettelagt for sportsfiskere som ønsker å komme til Lofoten for å fiske. For å være sikker på at det er ledige båter kan det være lurt å forhåndsbestille, da dette er en populær aktivitet.
Ønsker du å oppleve det magiske nordlyset
Turen passer for alle som ønsker å se og oppleve nordlyset. Underveis på turen vil du bli bedre kjent med stedene vi passerer og hvordan det er å leve og bo i Lofoten. Å ta bilde av nordlyset kan være krevende, men vår guide kan gi deg alle tipsene. Guiden tar egne bilder som du får ettersendt etter turen.
Fjellturer og "Djevelporten"
Fjellturer i Lofotens ville fjell gir en storslagen utsikt over øyriket, havet og skjærgården. Mange av turene passer for hele familien, mens andre turer er mer krevende. Rett ovenfor Svolvær ruver fjellet Fløya. Turen, som foregår delvis i en sherpatrapp, er bratt med en luftig avslutning. Underveis passerer du den spektakulære fjellformasjonen Djevelporten.
Fiske på Lofothavet
Vi setter kursen ut fra Svolvær, forbi fiskerkona, og går til de fiskefeltene vi av erfaring vet kan gi god fangst etter årstid og sesong. Du får god veiledning av vårt mannskap på turen, og du får en smakebit av hvordan Lofotfisket foregår gjennom historier og fortelling ved siden av selve fisket. Vi arrangerer også fisketurer for grupper.
Havkajakk
Finn ditt eget paradis på en av Lofotens flere hundre øyer.
Skjærgården i Lofoten byr på herlige naturopplevelser, enten man drar på tur på egenhånd eller med lommekjente guider som viser vei.
Golf VERDENS RÅESTE GOLFBANE!
I Lofoten kan du i sommermånedene spille golf døgnet rundt, og er du heldig kan du spille med midnattsola som følgesvenn.
Få steder, om noen, får en golfer testet seg mot elementene. Her kombinerer du golf med spektakulære naturopplevelser.
RIB-SAFARI
Bli med oss på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett.
Sykkelturer
Fra sykkelsetet kan du oppleve lofotnaturen på en flott måte. Om du ønsker sykkel for en dag for å utforske nærområdene rundt Svolvær, Kabelvåg eller Henningsvær, eller å sykle flere dagers tur til Å.  Da kan inntrykkene fra naturen og det vakre Lofotlandskapet oppleves i et behagelig tempo. Vår sykkelpark holder en høy standard.
Dykking
Lofoten er regnet som et av verdens beste havområder for dykking. Her finnes bratte vegger, huler, undervannsplatåer, tareskoger, skipsvrak og gode muligheter for strømdykk. Steinbit, breiflabb, flyndrer og stimer med torsk er bare noe av det som finnes i lofothavet.
Spekkhogger
Er du på havet med leid båt, kajakk eller på RIB-safari kan du være heldig å få øye på hval. Spekkhogere kan sees deler av året, men bare hvis den finner mat i området. Ellers kan dere blant annet se niser, delfiner, grind-, knøl- og vågehval.
Surfing
Forbinder du surfing med varmt og tropisk klima? På Unstad har det vært surfet siden 1963. I 1999 ble surfefilmen E2K med surfere som Sam Lamiroy og Spencer Hargraves filmet der.
Hesteriding
I Lofoten finnes det flere aktører som tilbyr rideturer med varierende lengde og vanskelighetsgrad hele året.
Hva med en ridetur i midnattsol?
Midnattsol
Midnattsol er et fenomen som inntreffer områdene nord for Polarsirkelen. Midnattsolen er den samme solen som man ser til vanlig, men det innebærer at solen aldri går ned. Dette intreffer hos oss 27 mai til 17 juli. Da den holder seg over horisonten hele døgnet.
Toppturer og Skiturer i Lofoten
Lofoten er et eldorado for toppturer og skiturer i fantastiske fjell og fjorder om vinteren. Lofoten Rorbuer ligger sentralt til i Svolvær, med kort vei til både fjell og alpinbakke. Kontakt oss gjerne for et hyggelig tilbud.
FØLG OSS
VEIBESKRIVELSE

KONTAKT
Lofoten Rorbuer AS
Adresse:
Jektveien 10, Marinepollen
NO-8300, Svolvær

Telefon: (+47) 91 59 54 50
© Lofoten Rorbuer AS - 2021
Utviklet av:
Lofoten Rorbuer AS
Adresse:
Jektveien 10, Marinepollen
NO-8300, Svolvær

Telefon: (+47) 91 59 54 50
© Lofoten Rorbuer AS - 2021
Utviklet av:
Lofoten Rorbuer AS
Adresse:
Jektveien 10, Marinepollen
NO-8300, Svolvær

Telefon: (+47) 91 59 54 50
Epost: post@lofoten-rorbuer.no
© Lofoten Rorbuer AS - 2021
Utviklet av:
KONTAKT
Lofoten Rorbuer AS
Adresse:
Jektveien 10, Marinepollen
NO-8300, Svolvær

Telefon: (+47) 91 59 54 50
© Lofoten Rorbuer AS - 2021
Utviklet av:
Back to content